Ngjarjet e datës 30 qershor

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim shqyrton Projektligjin për Produktet Biocide. (Kuvendi i Kosovës, salla N-302,…

Ngjarjet e datës 30 qershor

Mbahet dita e dytë e Samitit të Arsimit dhe Aftësimit Profesional – VET Sami. (Parku i Inovacionit, Prizren, ora 09:00) Organizata…