GLPS: Ka ngecje në sundimin e ligjit në Kosovë

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka publikuar të premten raportin e vlerësimit të sundimit të ligjit në Kosovë. Sipas…

PDK kritikon pushtetin për ngecje në zbatimin e udhërrëfyesit për energji

Janë bërë pesë muaj që kur Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka miratuar kërkesën për dhënie të…

Raporti i EULEX-it: Vazhdojnë ngecjet në rastet e korrupsionit të profilit të lartë

Mjetet e disponueshme për luftimin e korrupsionit nuk shfrytëzohen mjaftueshëm, prandaj edhe shumë raste të korrupsionit të profilit të lartë…