​Kritikojnë deputetët, RTK pagoi rreth gjysmë milioni euro një kompani fantome në emër të kompanisë “Pastrimi”

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk e miratoi raportin financiar të Radio Televizionit të Kosovës për periudhën korrik-shtator 2021.…

​Miratohet programi i shpenzimeve prill-qershor për RTK-në, debate për punësimet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, ka miratuar në mbledhjen e sotme raportin për shpenzimet e Radio Televizionit të Kosovës…

RTK mbush 21 vjet, Kastrati thotë se sfidë mbetet ligji i ri dhe zhvillimi teknologjik

Televizioni Publik i Kosovës, ka mbushur sot 21 vjet nga themelimi. Me këtë rast drejtori Ngadhnjim Kastrati ka thënë se…