Sulmojnë nënën e vet me biçikletë, dy të arrestuar

Dy persona janë arrestuar në Gjakovë, pasi të njëjtit kanë sulmuar me biçikletë nënën e tyre, të cilës i kanë…

Ne e trashëgojmë inteligjencën nga nëna – dukjen nga babai?

Studiuesit në Universitetin e Uashingtonit pohojnë se fëmijët trashëgojnë inteligjencën nga nënat e tyre. Sipas hulumtimit të tyre, gratë kanë…

Nëna rrahu fëmijët dhe anëtarët tjerë të familjes në Podujevë

Një grua është arrestuar në Podujevë pasi kishte rrahur fëmijët e saj e më pas kishte ushtruar dhunë edhe ndaj…

Arrestohet nëna që keqtrajtoi fëmijën e saj në Fushë Kosovë

Një fëmijë është keqtrajtuar nga nëna e tij. Për çka policia ka arrestuar gruan në Fushë Kosovë në të cilën…

Dëshironin djalë, çifti braktis vajzën e porsalindur në koshin e mbeturinave

Një vajzë e porsalindur është gjetur e braktisur në një kosh mbeturinash në jug të Kinës. Dyshohet se prindërit e…

Sulmojnë fizikisht nënën e vet, dy të arrestuar

Dy persona janë arrestuar në Istog, pasi që të njëjtit pas një marrëveshje e kanë sulmuar fizikisht nënën e tyre.…

Sulmon nënën e vet në ditën e Fiter Bajramit, arrestohet

Një person është arrestuar në Gjakovë, pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje e ka sulmuar fizikisht nënën e tij.…

Djali e bënë nënën për spital në Podujevë

Në Podujevë pas një mosmarrëveshje familjare, djali ka sulmuar fizikisht nënën e vet, e cila ka pranuar trajtim mjekësor. Sipas…
error: