​Zëvendësministri i Drejtësisë: Vërtetohen keqpërdorimet e Nehat Thaçit

Këshilli Shtetëror për Vlerësim dhe Disiplinë për shkarkimin e drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi ka vërtetuar shkeljet,…

Pezullohet nga detyra Nehat Thaçi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi është pezulluar nga puna. Këtë lajm e ka bërë të…

Shkelje ligjore në ShKK, Haxhiu paralajmëron masa ndaj Nehat Thaçit

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka përmendur disa shkelje që janë evidentuar për drejtorin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat…

Thaçi takoi Drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në OSBE

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, priti në takim Drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në…

Pandemia dhe kontrabanda sfiduan Shërbimin Korrektues në vitin 2020

COVID-19 nuk kurseu as të burgosurit dhe stafin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, përkundër masave që janë ndërmarrë me qëllim…

​Shërbimi Korrektues i Kosovës bëhet me Gardë Ceremoniale

Shërbimi Korrektues i Kosovës (ShKK), bëhet me Gardë Ceremoniale. Kjo duke u bazuar në autoritetin dhe në Ligjin për Ekzekutimin…

Deputeti Etem Arifi i dorëzohet organeve të drejtësisë

Deputeti i Partisë së Ashkalinjve për Integrim, Etem Arifi është dorëzuar në organet e drejtësisë. Këtë për KosovaPress e konfirmoi…

Dy të burgosur e 26 zyrtarë korrektues të infektuar me COVID-19

Deri më tani janë konfirmuar dy raste të burgosurve me COVID-19. Ndërkaq janë edhe 26 zyrtarë korrektues të cilët janë…

Selimi në Burgun e Sigurisë së Lartë: Të burgosurit duhet t’i trajtojmë me dinjitet

Ditën e Kurban Bajramit, ministri i Drejtësisë, Selim Selimi zgjodhi që të vizitojë të burgosurit në Burgun e Sigurisë së…