Në Gjilan hapet ekspozita “Ne jemi pranvera”, dedikuar grave të dëshmorëve

Me ekspozitën “Ne jemi pranvera”, me realizuar nga nxënësit e shkollës së artit pamor dhe këngë e instrumentale, Komuna e…