Bislimi: E çuditshme, letrat që na dërgoi Borrell kishin formulime të ndryshme

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, ka folur sonte për situatën e krijuar lidhur me zbatimin e reciprocitetit me Serbinë për…

​Shpikja që ndryshoi botën

Willis Carrier më 21 korrik 1902, krijon pajisjen e parë të ajrit të kondicionuar në Buffalo, Nju Jork. Edhe ndërsa…

​Adoleshenti që ndryshoi jetën e miliona personave të verbër

Për mijëra vjet, aftësia e të verbërve për të marrë pjesë plotësisht në jetën shoqërore, politike dhe kulturore ishte e…