​Ndalohen 3 persona, konfiskohet një armë, një traktor dhe disa metra dru teknikë

Njësia patrulluese e Policisë Kufitare, Stacioni Policor për Mbikëqyrje në Muqiverc, në zbatim të masave për parandalimin dhe luftimin e…

​Protestë, sot nuk do të ketë transport të udhëtarëve në Kosovë

Duke filluar nga sot nuk do të ketë transport publik në trafikun urban-periferik dhe ndër urban në gjithë vendin për…

Stuhi e madhe dëbore godet bregdetin lindor të SHBA, ndërpriten fluturimet dhe vaksinimi

Një stuhi masive bore ka pushtuar bregdetin lindor të SHBA-së, duke ndërprerë fluturime, duke mbyllur vendet e vaksinimit dhe duke…

Dyshime për COVID-19, ndërpritet mësimi në një shkollë në Dragash

Në SHML “Ruzhdi Berisha” në Dragash sot nuk do të zhvillohet procesi mësimor. Aty mësimi do të ndërpritet për shkak…