​Komuna e Prishtinës dhe shoqatat e luftës nderojnë të rënët për liri

Dëshmorët e Komunës së Prishtinës janë nderuar sot edhe në një akademi përkujtimore të organizuar nga Shoqatat e dala nga…

Komisioni i Shëndetësisë së Kosovës dhe ai i Shqipërisë nisin takimin me një minutë heshtje për Albright

Me një minutë heshtje në nderim të ish-sekretares amerikane të Shtetit, Madeleine Albright, e cila vdiq më 23 mars ka…

Kuvendi nderon me një minutë heshtje senatorin Bob Dole, serbët qëndrojnë ulur

Me një minutë heshtje për vdekjen e senatorit Bob Dole ka filluar seanca e sotme parlamentare e Kuvendit të Kosovës.…