Kriza energjetike, deputetët e opozitës kërkojnë që të gjendet mundësi që mos të mbyllen “Trepça” e “Ferronikeli”

Deputetët e opozitës sot kanë ngritur çështjen e krizës energjetike dhe vendimin e fundit të Gjykatës Themelore për kompensimin e…