Konferenca e parë e MINT me bizneset e Prishtinës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) po mban konferencën e parë me bizneset e Prishtinës, në kuadër të fushatës…

MINT vendos për masa mbrojtëse antidampning për produkte të caktuara nga Serbia

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari bëri të ditur se kjo ministri ka marrë dy vendime për masa…

Ministrja Hajdari: Deri në fund të vitit do të bëjmë rishikimin e 20 ligjeve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë deri në fund të vitit do të finalizojë njëzetë plotësim-ndryshime të ligjeve që prekin…
error: