Kurti: Ne jemi të përkushtuar të jemi eksportues të sigurisë rajonale dhe ndërkombëtare

I pari i Qeverisë së Kosovës, Albin Kurti në hapjen e konferencës “FSK dhe partnerët”, tha se “Vizioni ynë për…

Opozita i përkrah vetëm dy marrëveshje ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës ka miratuar dy marrëveshje ndërkombëtare të cilat lidhen me ndihmën e Kosovës në luftën kundër pandemisë me…

​Kuvendit i kërkohet që t’i ratifikojë katër marrëveshje ndërkombëtare

KDI i ka kërkuar Kuvendit të Kosovës që të ratifikojë katër marrëveshjet ndërkombëtare dhe që të njëjtat mos të mbetet…
error: