NaturKosovo – Memorandum bashkëpunimi me Fakultetin “Haxhi Zeka” Pejë

Më 7 qershor, u nënshkrua Memorandum bashkëpunimi ndërmjet OJQ-së italiane bartëse e projektit NaturKosovo – “Volontari nel Mondo RTM” dhe…

NaturKosovo – Delegacion në një vizitë studimore në Itali

Të premten është përmbyll java e vizitës studimore e një delegacioni kosovar në Itali dhe studimi i strategjive të valorizimit…

NaturKosovo – Procesi i fuqizimit të sistemit të shpëtimit malor kombëtar

Ditët e fundit në Bjeshkët e Rugovës është mbajtur moduli i parë i vlerësimit dhe i  trajnimit për operatorët e…

NaturKosovo – Aftësi dixhitale për ofruesit e shërbimeve Via Dinarica

Është në vazhdim kursi i dytë për marketing digjital për ofruesit e shërbimeve turistike të Komunave të Pejës, Deçanit dhe…

NaturKosovo – Promovimi i turizmit të përgjegjshëm për Via Dinarica

Këtë javë, në kuadër të projektit NaturKosovo, janë organizuar tre seminare për turizmin e përgjegjshëm në zonën që mbulon projekti:…

?NaturKosovo – Hapat e parë në mbështetje të sistemit të shpëtimit alpin në Kosovë

Javën e kaluar, me rastin e misionit të ekspertëve të Korpusit Kombëtar Italian Alpin dhe Shpëtim Speleologjik (CNSAS), u zhvilluan…

NaturKosovo – Trajnim i udhërrëfyesve malorë në Via Dinarica

Këtë javë në Bjeshkët e Rugovës po zhvillohet faza e dytë e trajnimit për udhërrëfyes malor në kuadër të projektit…

?Lansohet projekti NaturKosovo, iniciativë prej 1.8 milionë eurosh dhënë nga qeveria italiane

Sot u lansua projekti “NaturKosovo: kryeqendra natyrore dhe kulturore në Kosovë dhe zhvillimi i qëndrueshëm turistik i Via Dinarica” në…