Procesi gjyqësor ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Në Hagë përfundon dëgjimi i dëshmitares eksperte në gjykimin ndaj Gucatit dhe Haradinajt ​Qalaj përfundon dëshminë në Hagë, gjykimi ndaj…

Dy dëshmitarë të ZPS-së do të ftohen serish në gjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt

Ka përfunduar për këtë javë gjykimi ndaj ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së. Në Dhomat e Specializuara…

Trupi gjykues refuzon kërkesën e avokatit të Haradinajt për shtyrje të seancës

Trupi gjykues ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Nasim Haradianajt, avokatit Toby Cadman për të shtyrë procedurat gjyqësore deri të…