Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Mbahet ceremonia e transferimit të autoritetit të drejtorit të NALT-it

Sot në ambientet e Ministrisë së Mbrojtjes u mbajt ceremonia e transferimit të autoritetit të drejtorit të Ekipit Këshillues dhe…
error: