Nafta bie për shkak të të dhënave të rënies ekonomike kineze

Çmimet e naftës ishin të përziera të martën mes problemeve të kërkesës pasi Kina postoi shifrën e dytë më të…

Pritjet optimiste për kërkesën e rritën çmimin e naftës në 84 dollarë

Çmimet e naftës u rritën drejt 84 dollarëve të enjten, të nxitura nga pritjet se lehtësimi i inflacionit në SHBA…

Çmimet e naftës u rritën në 82 dollarë

Çmimet e naftës u rritën në 82 dollarë sot në tregjet ndërkombëtare, të nxitura nga shpresat se bankat qendrore do…

Rriten çmimet e naftës ndërsa rihapja e Kinës rrit shpresat për kërkesë

Çmimet e naftës u rritën të hënën për shkak të euforisë së kërkesës pasi vendimi kinez për të hequr kufizimet…

Çmimet e naftës bien drejt 82 dollarëve, me në fokus kërkesën kineze

Çmimet e naftës ranë të enjten në tregjet ndërkombëtare drejt 82 dollarëve nën presionin e frikës se përhapja e përsëritur…

Çmimet e naftës bien nën 83 dollarë

Çmimet e naftës ranë nën 83 dollarë sot pasi tregtarët shqetësoheshin për një valë të re infeksionesh COVID në Kinë,…

Çmimet e naftës në nivelin më të lartë që nga 5 dhjetori

Çmimet globale të naftës arritën sot nivelin e tyre më të lartë në tre javë, pasi importuesi më i madh…

Ky vit në Spanjë është më i nxehti ndonjëherë

Në Spanjë, së shpejti do të përfundojë viti më i nxehtë në historinë e atij vendi, me temperatura mesatare ditore…

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës u rritën të mërkurën për shkak të rritjes së kërkesës pasi statistikat zbuluan se rezervat e naftës…

Rritja e rasteve me COVID në Kinë dobëson rritjen e çmimit të naftës

Çmimet e naftës u rritën në tregjet ndërkombëtare, të mbështetur nga një dollar më i dobët dhe plani i SHBA-së…