Haskuka: Kuvendarët e opozitës nënshkruhen në listën e mëditjeve por mungojnë për buxhetin komunal

Kryetari i komunës së Prizrenit dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për një mandat tjetër, Mytaher Haskuka ka thënë se kjo…

Haskuka: Subvencionet në bujqësi do të vijojnë me një ritëm të shtuar

Kryetari i komunës së Prizrenit dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për një mandat tjetër, Mytaher Haskuka në shoqëri të drejtorin…

Haskuka takon fermerët e disa fshatrave në Prizren, ka disa premtime

Kryetari aktual, njëherit edhe kandidati për kryetar të Prizrenit, Mytaher Haskuk ka bashkë me drejtorin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural,…

Haskuka takon banorët në Hoç të Qytetit

Kryetari aktual që njëherit është edhe kandidat për kryetar të Prizrenit, Mytaher Haskuka ka takuar banorët e fshatit Hoçë e…

Haskuka: Prizreni kryeqytet i rinisë dhe i sportit

Kryetari aktual i cili po synon edhe një mandat qeverisës në Prizren, Mytaher Haskuka ka prezantuar programin qeverisës për katër…

Haskuka premton investim në sport

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka ka vizituar sportistët dhe përfaqësuesit e klubeve të ndryshme në këtë komunë. Haskuka…

Haskuka premton mbështetje edhe më të madhe për sportin në Prizren

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Prizrenit, Mytaher Haskuka, iu ka premtuar klubeve sportive se në katër vitet e…

Haskukaj takon arkitektët, premton bashkëpunim me profesionistët që e duan Prizrenin

Kryetari i komunës së Prizrenit dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për një mandat tjetër, Mytaher Haskuka së bashku me Asociacionin…

Haskuka zotohet ta shndërrojë Prizrenin në kryeqytet të rinisë dhe sportit

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për të parin e Prizrenit, njëherësh kryetari aktual Mytaher Haskuka ka shprehur zotimet se gjatë mandatit…