Në Prizren hapet “Muzeu Lëvizës-Tirana vjen tek ti”

Me rastin e 100-vjetorit të shpalljes së Tiranës si kryeqytet të Shqipërisë në qytetin historik në Prizren është hapur Muzeu…

Thaçi publikon fotografi nga Muzeu i Kosovës

Derisa mëngjesin e së mërkurës presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi nisi duke publikuar video nga aksionet e pjesëtarëve të policisë,…

Muzeu i Kosovës pasurohet me “Veshjen e Rrafshit të Dukagjinit”

Në kuadër të pasurimit të fondit muzeor, Muzeut të Kosovës sot i është dhuruar “Veshja e Rrafshit të Dukagjinit”, veshje…

Sot Dita Ndërkombëtare e Muzeut

Komuniteti i muzeve në mbarë botën shënon sot Ditën Ndërkombëtare të Muzeut. Dita Ndërkombëtare e Muzeut u jep mundësinë profesionistëve…

Hapet programi “American Arts Incubator – Kosovo”

Muzeu Kombëtar i Kosovës në bashkëpunim me ZERO1,  Ambasadën Amerikane në Prishtinë dhe Zyrën e Edukimit dhe çështjeve kulturore të…