Ekspozohen rrobat e Ukshin Hotit, Kurti: Busullë që na tregon cila është rruga e drejtë në politikë

Në 78-vjetorin e lindjes së veprimtarit Ukshin Hoti po ekspozohen disa nga rrobat që ai më së shumti i kishte…

Studentët propozojnë që Kisha Ortodokse të bëhet muze që pasqyron gjenocidin serb mbi popullin e Kosovës

Pankartat “Objekt i ngritur nga kriminelët”, “Stop nxitjes së urrejtjes”, “Jo shenja krimi në kampus”, e “Krimet e Millosheviqit dhe…

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Muzeve

Dita Ndërkombëtare e Muzeve përfaqëson një moment unik për komunitetin ndërkombëtar muzeor. Me qëllim të shënimit të kësaj dite të…

​Ish të burgosurit e vlerësojnë si nismë të duhur shndërrimin e ish-burgut të Prishtinës në muze

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, bashkë me një grup të ish-burgosurve politikë, në krye me Fetah Berishën,…