Bislimi: Ideja për arkiva të UÇK-së është artificiale, nuk e përjashtojmë mundësinë që Serbia t’i ketë shkatërruar arkivat

Zëvendëskryeministri i Kosovës për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi e ka quajtur artificiale dhe të ngritur nga Serbia…
error: