​Hapet Muaji i Rinisë, mundësohet punë praktike për 900 të rinj

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Zyrën e UNICEF-it në Kosovë kanë hapur Muajin e Rinisë i…

Dumoshi uron për Muajin e Rinisë

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlroa Dumoshi, ka dërguar një mesazh urimi me rastin e Muajit të Rinisë. Në…