COVID, sërish shtatë raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është shtatë. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

Shtatë raste aktive me COVID

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është shtatë. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

Gjashtë raste aktive me COVID

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është gjashtë. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

COVID, 16 raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është 16. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

​Nga sot nis vaksinimi kundër gripit sezonal në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë rikujton qytetarët se vaksinat kundër gripit sezonal kanë arritur në Kosovë dhe duke filluar nga dita e…

​COVID, sërish 21 raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është 21. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

​COVID, 21 raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është 21. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

​COVID, 13 raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është 13. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

​Vetëm një rast me COVID në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar vetëm një rast i ri pozitiv me COVID-19, nga testimi i…

COVID, 12 raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është 12. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…