MSh ndan gjysmë milion euro për vizitat në shtëpi për gratë shtatzëna dhe fëmijët në kryeqytet

Ministria e Shëndetësisë ka ndarë gjysmë milion euro për qytetarët e Komunës së Prishtinës në kuadër të projektit “Vizita në…

​MSh planifikon 41 milionë e 67 mijë euro për ngritjen e shërbimeve shëndetësore

Ministria e Shëndetësisë po planifikom 41 milionë e 67 mijë euro për ngritjen e shërbimeve shëndetësore. Kështu u tha në…

Vitia e Salahi dakordohen që të vazhdojë bashkëpunimi në shëndetësi

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia priti sot në takim Zeinah Salahi, Drejtoreshë e Misionit të USAID-it në Kosovë, me të…

Rasti i foshnjes në Pejë, MSh liroi nga detyra u. d. të kryeinspektorit shëndetësor

Ministria e Shëndetësisë sot ka informuar se pas rastit të ndodhur në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, është liruar nga…

​Gexha: Ngritja e sigurimeve shëndetësore mbetet sfidë

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Mbulimit Universal me Shërbime Shëndetësore, Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë –…

​Përdorimi i panevojshëm i antibiotikëve dhe blerja e tyre pa recetë të mjekut sfidë për shëndetësinë kosovare

Si pasojë e përdorimit të pakontrolluar të antibiotikëve si dhe blerjes së tyre pa recetë të mjekut, rezistenca antimikrobike  është…

​COVID, nëntë raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është nëntë. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

COVID, 17 raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është 17. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

COVID, sërish shtatë raste aktive

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është shtatë. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…

Shtatë raste aktive me COVID

Aktualisht në Kosovë numri i rasteve aktive me COVID është shtatë. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i…