​Ministri Murati: Përmes rishikimit të buxhetit synojmë mposhtjen e pandemisë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se përmes rishikimit të buxhetit si qeveri synojnë mposhtjen e pandemisë,…