Gërvalla përfaqëson sot Kosovën në Këshillin e Sigurimit

Këshilli i Sigurimit i Organizatës së Kombeve të Bashkuara do të mblidhet sot pasdite në Nju Jork, për të shqyrtuar…

​Gërvalla takon ambasadoren e Finlandës dhe të ngarkuarin me punë

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, priti sot në takim ambasadoren në largim të Finlandës Pia Stjernvall…

Gërvalla: Njohjet e reja nuk kanë ngecur vetëm vitin e fundit

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka thënë se njohjet e reja për Kosovën nuk kanë ngecur vetëm vitin…

Shpallen fituesit e konkursit të fotografisë “Colours of Albanians 2022”

Është përmbyllur konkursi për fotografi  “Colours of Albanians 2022” apo “Ngjyrat e Shqiptarëve”,  bashkë-organizim i MPJD-së dhe Ministrisë për Evropë…

Ahmeti: Kemi vendosur listën e prioriteteve për organizata ndërkombëtare

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka hartuar strategjinë për njohje të reja me qëllim të ndërtimit të një…

MPJD harton strategjinë për njohje të reja

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka hartuar strategjinë për njohje të reja. Krahas kësaj, Kosova shumë shpejtë…

Politika e jashtme në 2021: Asnjë njohje dhe pa anëtarësim në organizata ndërkombëtare

Kosova edhe në vitin 2021 nuk ka shënuar progres në politikën e jashtme. As në vitin që iku nuk kishte…