Moti sot

Sot në vendin tonë do të mbajë mot kryesisht me diell dhe relativisht nxehtë. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat…

Moti sot

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot  relativisht i freskët. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat do të shënojnë…

Moti sot

Sot në vendin tonë parashihet të mbajë mot me diell dhe vranësira të shpërndara. Vranësirat gjatë ditës mund te sjellin…

Moti sot

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot me diell dhe  vranësira të lehta. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat…

Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot me intervale më të gjata me diell. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës,…

Moti sot

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot me diell dhe vranësira të shpërndara. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, vranësirat…

Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë do të mbajë mot kryesisht me diell. Vranësirat do të jenë më të theksuara dhe  vende-vende…

Sot, dita më e nxehtë e javës së fundit të korrikut

Mot kryesisht me diell dhe vapë pritet të mbajë sot në vendin tonë. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, kjo (e…

Mot me diell e temperatura të larta

Sot në vendin tonë do të mbajë mot me diell, ndërsa temperaturat do të arrijnë deri në 37 gradë Celsius.…

Mot me diell, temperatura të larta edhe sot

Sot në vendin tonë do të mbajë mot me diell, ndërsa temperaturat do të arrijnë deri në 36 gradë Celsius.…