Mot i nxehtë e me vapë edhe gjatë kësaj jave

Moti i nxehtë dhe me vapë do të vazhdojë edhe përgjatë kësaj jave në Kosovë. Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës njofton…

Mot i nxehtë

Prezenca e masave të nxehta të ajrit me orgjinë nga Afrika Veriore ka përfshirë edhe Kosovën. Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës…