OEAK: Promovimi i ndërrmarrësisë në moshat e hershme ndikon në rritjen e potencialit të ndërrmarrësve të rinj

Përfshirja e arsimit dhe shkollave profesionale ishte temë diskutimi që u bë në kuadër të javës globale të ndërmarrësisë e…

Nga sot në Nju Jork nis vaksinimi i moshave mbi 30 vjeç, në 6 prill mbi 16 vjeç

Nga sot, 30 mars, banorët e Shtetit të Nju Jorkut mbi 30 vjeç do të mund të përfitojnë nga vaksinat…
error: