Sot përfundon afati, rreth 550 zyrtarë nuk e kanë deklaruar pasurinë

Sot është dita e fundit për përmbushjen e obligimit ligjor për deklarimin e rregullt vjetor të pasurisë, ndërsa obligimit ligjor…

AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

Agjencia Kundër Korrupsion vetëm për muajin shkurt dhe mars të këtij viti, ka proceduar rreth 60 raste në prokurori për…

Nuk bëri deklarim të rregullt të pasurisë, dënohet me 400 euro gjobë zyrtari i lartë publik

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka shpall aktgjykim dënues ndaj një zyrtari të lartë publik me inicialet G.K. për shkak se…

Prokuroria akuzohet se amnistoi disa raste të mos-deklarimit të pasurisë së zyrtarëve publikë

Në katër raste ndaj zyrtarëve të lartë publikë, Prokurori i Shtetit ka shkelur dispozitat e Kodit Penal të Kosovës. Veprimet…