Hapet fushata “Java Globale e Sigurisë Rrugore” në Prishtinë

Është hapur sot fushata “Java Globale e Sigurisë Rrugore” në Prishtinë. Me këtë rast zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe…

MMPHI pezullon të gjitha memorandumet e nënshkruara gjatë këtij viti me komunat

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI-së) ka marrë vendim që të pezullojë të gjitha memorandumet e nënshkruara mes…

Durmishi: Me tenderin e ri kursyen 22 milionë euro të buxhetit të shtetit

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, ka arritur të kursejë 22 milionë euro të buxhetit shtetëror me anulimin e…
error: