​Kosova dhe Izraeli marrëveshje në fushën e arkivave

Qeveria e Kosovës ka votuar për negocimin e një marrëveshjeje me shtetin e Izraelit në fushën e arkivave. Ministri i…

Formohet Grupi Konsultativ i cili do të ndihmojë Hajrulla Çekun gjatë mandatit të tij në MKRS

Tanimë ka nisur plan-programi për Strategjinë Kombëtare për Zhvillimin e Sportit, ndërkaq së shpejti do të fillojë edhe rishikimi i…

MKRS rrit mbështetjen ndaj federatave sportive në Kosovë

Sot në ambientet e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit janë zhvilluar disa takime, ku edhe u nënshkruan memorandumet e…

Zhvillimet brenda FFK-së, reagon Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Caktimi i datës 6 prill për mbajtjen e zgjedhjeve për kryetar të Federatës së Futbollit të Kosovës ka nagjallur reagime…

​Adem Gashi fiton çmimin “Azem Shkreli”

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) ka ndarë Çmimin Kombëtar për Vepër Jetësore “Azem Shkreli”, çmim ky që iu…

​Pakënaqësi për kategorizimet e sportit, KOK: U bë sipas rregullores së MKRS-së

Kategorizimi i ri i sporteve i bërë për vitin 2022 nga Komiteti Olimpik i Kosovës ka ngjallur reagime nga disa…

Ministri Çeku takohet me Lorik Canën, flasin për masovizimin e sportit në vend

Ministri për Kulturë, Rini dhe Sport Hajrulla Çeku ka pritur sot në takim ish futbollistin e Kombëtares së Shqipërisë, Lorik…

​Federatat sportive do të rilicencohen, Çeku: Po vlerësojmë nëse ia vlen ndërtimi i stadiumit nacional

Rilicencimi i të gjitha federatave sportive në Kosovë do të jetë njëra nga punët kryesore që planifikon t’i bëjë Ministria…

Çeku bën bilancin e 2021-s: Rritëm buxhetin për trashëgiminë kulturore dhe sportin

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka mbajtur konferencën përmbyllëse ku ka bërë një përmbledhje të projekteve të…