Mjet shpërthyes, pushkë dhe 536 fishekë sekuestrohen nga policia në një shtëpi në Prishtinë

Një pushkë  gjysmë automatike, një pushkë ajrore, 536 fishekë të kalibrave të ndryshëm. Tre karikatorë të armës dhe një mjet…

Gjenden mjete shpërthyese në Prishtinë dhe Podujevë

Një person ka raportuar në Policinë e Kosovës për një mjet shpërthyes në Podujevë. Në vendin e ngjarjes njësiti policor…

​Gjendet një mjet shpërthyes afër liqenit të Batllavës

Një person ka njoftuar se pran liqenit të Batllavës kishte hasë në një mjet shpërthyes. Ai ka gjetur mjetin shpërthyes…
error: