Kadrijaj: Është absurditet që janë hequr mëditjet për zjarrfikësit, policët, mjekët e ushtarët

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Time Kadrijaj ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës zjarrfikësve policëve dhe ushtarëve por…

​Specializimet nuk e penguan ikjen e mjekëve nga Kosova

Ndarja e specializimeve që ndodhi nga Ministria e Shëndetësisë vetëm e ka degraduar cilësinë e këtij procesi dhe nuk e…

950 mjekë dhe infermierë të pranishëm sonte ne finalen e Kupës së Italisë, kjo është arsyeja

Për herë të parë në Itali që nga bllokimi në Mars 2020 për shkak të pandemisë Covid-19, do të jenë…

Rreth 2 mijë mjekë kanë aplikuar në konkursin e specializimeve

Në konkursin për specializime në mjekësi, kanë aplikuar rreth 2 mijë mjekë. Të dhëna këto që janë bërë të ditura…
error: