Policia me aksion për luftimin e kontrabandës, aksioni po zhvillohet edhe në veri të Mitrovicës

Policia e Kosovës është duke zhvilluar një aksion në luftën për kontrabandë. Aksioni është duke u zhvilluar edhe në veri…

Nis zhbllokimi i rrugëve drejt kufijve në veri

Në ora 12:10 ka filluar largimi i kamionëve dhe automjeteve tjera të cilat për 13 ditë kishin bllokuar rrugën për…

Fillon largimi i barrikadave në veri

Ashtu siç ishte paraparë në marrëveshjen për targat e arritur në Bruksel ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ka filluar largimi i…

“KFOR-i mos të merr përgjegjësi për menaxhimin e kufijve”

Një numër më i vogël i pjesëtarëve të njësisë speciale duhet të qëndrojë në veri për të siguruar pikat kufitare…

Ibishi: Qëllimi i Serbisë eskalimi i situatës në veri, synon edhe ndërhyrjen ndërkombëtare

Tash pesë ditë Policia e Kosovës po qëndron në pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinjë për të parandaluar incidentet nga protestuesit…

Gjendja në veri e pasqyruar përmes fotografive

Sot është dita e katërt kur forcat e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës po vazhdojnë të qëndrojnë në Jarinjë…

​Gjenden mallra të kontrabanduara në një depo në Mitrovicë të veriut

Mallra të kontrabanduara janë gjetur në një depo në Mitrovicë të veriut. Dogana e Kosovës ka njoftuar se mes mallrash…

​Bashkimi i partive politike shqiptare në Mitrovicën e Veriut pritet të rrisë ndikimin e tyre në asamble

Partitë politike shqiptare kanë vendosur që në zgjedhjet lokale të 17 tetorit të garojnë së bashku në Mitrovicën e Veriut,…

VV, PDK, LDK, AAK, AKR dhe VAKAT bëhen bashkë, pritet ta zyrtarizojnë listën e përbashkët për Mitrovicën e veriut

Ish-kandidati për kryetar të Vetëvendosjes për Mitrovicë të Veriut, Erden Atiq thotë se është arritur një marrëveshje për bashkimin e…