Dhunuan një vajzë, arrestohen dy persona në veri të Mitrovicës

Dy persona janë arrestuar në veri të Mitrovicës, pasi që të njëjtit kanë sulmuar seksualisht-dhunuar viktimën femër kosovare. Viktima është…

Ngriten shqetësime për vendosjen e antenave ilegale të telefonisë mobile në veri

Disa informata shqetësuese ka pranuar Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) se është shtuar numri i antenave dhe…

Ndahen mbi 6 milionë euro të tjera për rrymën në veri deri në fund të vitit

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës, KOSTT, ka ndarë 6.7 milionë euro të tjera se…

Policia me aksion për luftimin e kontrabandës, aksioni po zhvillohet edhe në veri të Mitrovicës

Policia e Kosovës është duke zhvilluar një aksion në luftën për kontrabandë. Aksioni është duke u zhvilluar edhe në veri…

Nis zhbllokimi i rrugëve drejt kufijve në veri

Në ora 12:10 ka filluar largimi i kamionëve dhe automjeteve tjera të cilat për 13 ditë kishin bllokuar rrugën për…

Fillon largimi i barrikadave në veri

Ashtu siç ishte paraparë në marrëveshjen për targat e arritur në Bruksel ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ka filluar largimi i…
error: