Rahoveci zgjidhet komuna më transparente në vend

Top pesë komunat më transparente për vitin 2020 vlerësohet të jenë Rahoveci, Lipjani, Drenasi, Gjakova dhe Mitrovica e Jugut. Raporti…

Shqiptarë e serbë të Mitrovicës presin ndryshime pozitive nga zgjedhjet e sotme

Qytetarët e Mitrovicës Jugore dhe Veriore janë shprehur optimistë sa i përket ndryshimeve që do të sjellin zgjedhjet e jashtëzakonshme…

Prej sonte ndalohet qarkullimi edhe në këto komuna

Qeveria miratoi vendimin për ndërmarrjen e masave për qarkullimin e personave fizikë jashtë shtëpive/banesave të tyre në komunat në: Mitrovicë…

Mitrovicë, 17 ditë pa asnjë rast me Covid-19

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri ka thënë se janë bërë 17 ditë prej kur kemi pasur rastin e…

Mitrovicasit mësyjnë kafenetë, 51 të arrestuar

51 persona janë arrestuar të hënën në Mitrovicë, për mosrespektim të vendimeve qeveritare. Në raportin e Policisë së Kosovës, bëhet…