Tensione në veri, në Mitrovicë shfaqen posterët ‘Putini në Kosovë’

Largimi nga institucionet i përfaqësuesve politikë të serbëve të Kosovës bëri që gjatë të shtunës të ketë tensione në pjesën…

Japin dorëheqje edhe këshilltarët komunalë në veri

Kryetarët e Leposaviqit, Zubin Potokut dhe Zveçanit në mbledhje urgjente të Kuvendeve Komunale, edhe zyrtarisht kanë dhënë dorëheqje. E bashkë…