“Java e kuzhinës italiane në Kosovë” mes shijes dhe mirëqenies

Edukim, shëndet, shije. Këta janë përbërësit e “Javës së kuzhinës italiane në Kosovë” (13 – 19 nëntor), organizuar nga Ambasada…

​Dita Botërore e Kafshëve

Dita Botërore e Kafshëve shënohet çdo vit më 4 tetor për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me përmirësimin e standardeve…

​Si ta parandaloni rraskapitjen në punë?

Rraskapitja që globalisht i referohen si “burn out”,  e punonjësve është një nga problemet më të zakonshme në botën moderne.…