Kuvendi miraton Projekt-kodin e Procedurës Penale

Kuvendi i Kosovës me 66 vota për ka miratuar në shqyrtim të parë Porjekt-kodin e Procedurës Penale, i cili parasheh…

Qeveria miraton koncept-dokumentin për vetingun

Qeveria e Kosovës ka miratuar koncept-dokumentin për hartimin e vetingut në drejtësi. Në mbledhjen e sotme, vetingu u konsiderua i…

Bordi i AKP-së miratoi shpërndarje të fondeve për punëtorët dhe kreditorët e 14 ndërmarrjeve shoqërore

Bordi i Drjetorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) ka mirtuar shpërndarjen e fondeve për punëtorët dhe kreditorët e 14…

​Paneli i Gjykatës së Apelit miratoi pjesërisht apelet e Veselit, Selimit dhe Krasniqit lidhur me paraburgimin

Paneli i Gjykatës së Apelit ka vendosur lidhur me apelet e mbrojtjes së Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqi…

Qeveria miraton një varg projektligjesh

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar një varg projektligjesh. Kabineti qeveritar, i udhëhequr nga kryeministri, Albin Kurti…

Kuvendi miraton Komisionin Ad-hoc për përzgjedhjen e bordit të ri të RTK-së

Kuvendi I Kosovës ka formuar Komisionin Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për 8 (tetë) anëtarë nga komuniteti shqiptarë dhe 1…

​Qeveria miraton ndryshimin e Ligjit për Sigurim Shëndetësor

Qeveria e Kosovës ka ndryshuar Programin Legjislativ për vitin 2021. Kudër të kësaj, në mbledhjen e sotme, ekzekutivi miratoi një…

​Kuvendi miraton Projektligjin për marrëveshjen financiare prej 60 milionë euro me Hungarinë

Kuvendi i Kosovës me 87 vota për kanë miratuar Projektligjin për ratifikimin e amendamentit numër 1 të marrëveshjes ndërkombëtare me…

Kuvendi miraton rekomandimet lidhur me gjendjen në sektorin e ujërave

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar rekomandimet e komisionit për Ekonomi, lidhur me gjendjen në sektorin e ujërave. Aty…

​Komisioni për Integrime Evropiane miraton projektligjin për rishikim të buxhetit

Komisioni për Integrime Evropiane me 6 vota për ka miratuar projektligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës…