​Nën presionin e protestuesve miratohet propozim-vendimi për shfuqizimin e Planit Rregullues për “Kalabrinë”

Nën presionin dhe zhurmën e protestuesve, dhe pa prezencën e opozitës, Kuvendi i Komunës së Prishtinës, me 25 vota “për”,…

Miratohet në lexim të parë projektligji për financimin e subjekteve politike

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të parë projektligjin për financimin e subjekteve politike. 63 deputetë kanë votuar për…

​PDK pajtohet me fjalimin e Kurtit për dialogun, kërkon të miratohet në formë rezolute në Kuvend

Deputeti i Partisë Demokratike (PDK) të Kosovës, Enver Hoxhaj është pajtuar me fjalimin e kryeministrit Albin Kurti për dialogun me…

​Miratohet Ligji për shitjen e banesave për të cilat ekziston e drejta banesore

Është miratuar Ligji për shitjen e banesave për të cilat ekziston e drejta banesore, me tetë amendamentet e miratuara. Me…

Miratohet në lexim të parë rregullorja e re e Kuvendit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në lexim të parë rregulloren e re të legjislativit, e cila u përkrah…

​Miratohet Marrëveshja për ndihmë të ndërsjellë juridike mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar marrëveshjen me Maqedoninë e Veriut për ndihmë të ndërsjellë juridike në çështjet civile.…

Kuvendi komunal i Mitrovicës miratoi buxhetin për vitin 2022

Sot është mbajtur seanca e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Mitrovicës. Në një komunikatë për medie bëhet e…

Kurti premton miratimin e Projektligjit për paga, por thotë se s’duhet nxituar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka premtuar miratimin e Projektligjit për paga, por ka thënë se hartimi i tij nuk…

Miratohet hedhja në votim të fshehtë për shkarkimin e kryetarit Lulzim Basha

Delegatët e Kuvendit Kombëtar të PD-së kanë vendosur për hedhjen në votim të fshehtë për shkarkimin e kryetarit, Lulzim Basha.…

Miratohet statuti i ri i Partisë Demokratike

Delegatët e Partisë Demokratike kanë miratuar statutin e ri të kësaj partie. Me moton “Për një Parti Demokratike, më të…