Qeveria miraton projektligjin, i hapet rrugë rritjes së pagës minimale prej 264 euro bruto

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë shumën e benficionit në lartësi të…