Sindikatat nuk tërhiqen: Greva nëse Ligji i pagave nuk miratohet deri në mars

Ligji i pagave është arsyeja pse ky vit mund të merr epitetin si vit i grevave dhe i protestave. Sindikatat…

​Qeveria me një sërë vendimesh, emëron borde dhe miraton kredi milionëshe

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë një sërë vendimesh. Kabineti qeveritar, i udhëhequr nga kryeministri, Albin Kurit,…

​Kuvendi miraton dy marrëveshje ndërkombëtare

Me 81 vota për, Kuvendi i Kosovës ka miratuar projektligjin për ratifikimin e amendamentimit të Marrëveshjes së bashkëfinancimit për Projektin…

​Kuvendit i rekomandohet miratimi i Projektligjit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes ka i ka rekomanduar Kuvendit miratimin në parim të Projektligjit për…

Miratohet në parim projektligji për infrastrukturën kombëtare të informacionit hapësinor

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim projektligjin për krijimin e infrastrukturës kombëtare të informacionit hapësinor në Republikën e Kosovës.…

​Miratohet nisma që i lejon Kosovës dhe Bosnjës udhëtimin vetëm me letërnjoftim

Qeveria e Kosovës ka miratuar nismën për lidhjen e marrëveshjes ndërkombëtare me Shqipërinë, Bosnje dhe Hercegovinën, Maqedoninë e Veriut, Malin…

Miratohen masat e reja antiCOVID-19, mbyllet gastronomia

Shërbimet e gastronomisë obligohen të pezullojnë aktivitetin e tyre nga data 7 prill deri më 18 prill. Tashmë këtë vendim…

Qeveria miraton Koncept Dokumentin për Kontrollin e Ndihmës Shtetërore

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, në pajtim me Rregulloren e Punës së…

Qeveria në detyrë miraton Raportin Vjetor Financiar për vitin 2020

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, në pajtim me Rregulloren e Punës së…

Qeveria miraton vendimin që Obiliqi të bëhet me ndërmarrje publike

Komuna e Obiliqit do të bëhet me Ndërmarrje Publike Lokale “Kastrioti” Sh.A. Tashmë themelimi i kësaj ndërmarrje është marrë edhe…
error: