Siguria e produkteve të çelikut në treg, MINT vihet në veprim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka mobilizuar Inspektoratin e Tregut me qëllim të ngritjes së sigurisë së produkteve…

​Rozeta Hajdari pranon detyrën e ministres

Ministrja e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë – MINT, Rozeta Hajdari pranoi detyrën e ministres, e cila do ta…
error: