MINT: Gjobiten mbi 30 biznese deri në 10 mijë euro, produkteve s’iu vendos ose iu ndërrua flamuri i origjinës

Inspektorati i Tregut, i ka gjobitur mbi 30 biznese në shumë prej 1 mijë deri në 10 mijë euro, pasi…

MINT planifikon të emërojë 7 atashe ekonomikë në vitin 2023

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka planifikuar që në vitin 2023 të emërojë 7 atashe ekonomikë. Ministrja e MINT-it,…

Skadon vendimi për rregullimin e çmimeve të derivateve, MINT jep një paralajmërim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar vendimi për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës dhe karburanteve të…

​Ja çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e sotme. Sipas…

Kosova vazhdon të përballet me çmime të larta të derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e sotme. Sipas…

Nafta dhe gazi lirohen për nga 1 cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për të ditën e sotme.…

​Shtrenjtohet nafta për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë njofton se sot çmimi i një litri të naftës është më i shtrenjtë se…

​Komisioni për Ekonomi miratoi Projektligjin për sigurinë e përgjithshme të produkteve

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti me vota unanime ka miratuar në parim Projektligjin për sigurinë e përgjithshme të…

​Miratohet Projektligji për rregullimin e çmimeve për produktet bazë

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar projektligjin e propozuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë që ka…

Lirohet benzina për 1 cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e sotme. Sipas…