Murati: Reduktime ka pasur çdo vit, por qeveria nuk është sulmuar sepse në ekzekutiv nuk ka qenë LVV

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati iu është drejtuar partive opozitare duke thënë se reduktime të energjisë elektrike…