I nevojshëm ndryshimi i Ligjit për Shërbimin e Jashtëm, kritikohet ministrja Gërvalla

Nevoja për ndryshimin e Ligjit për Shërbimin e Jashtëm dhe meritokracia në diplomaci u theksuan në tryezën e diskutimit të…

Ministrja Hajdari viziton kompaninë “Kelmendi GmbH”, kërkohet përkrahje e institucioneve për prodhuesit vendorë

Kompaninë “Kelmendi GmbH” të dielën ka pritur në vizitë ministren e Industrisë, Ndërmarrësisë , Tregtisë dhe Inovacionit (MINTI), Rozeta Hajdarin,…

Ministrja Rozeta Hajdari para deputetëve të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike do të mblidhet sot. Në këtë komision do të shqyrtohet raportimi i auditimit për…

Gashi: Deklaratat e ministres Gërvalla janë të tepruara dhe panevojshme

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi po i konsideron të tepruara dhe panevojshme deklaratat e ministres së Punëve…
error: