​Katër të vdekur dhe mbi 700 raste me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 717 raste me COVID-19 në Kosovë, ndërsa katër persona kanë vdekur për shkak të…

MSh s’ka informacione për numrin e kosovarëve që janë vaksinuar jashtë vendit

Ministria e Shëndetësisë nuk ka informacione se sa kosovarë u imunizuan kundër COVID-19 jashtë vendit. Në të dhënat që flasin…

Sot pritet që të miratohen masat e reja anti-COVID

Sot pritet që të miratohen masat e reja antiCOVID-19, kjo pasi tashmë edhe Komiteti për Menaxhimin e Pandemisë, për vlerësimin…

​Sot shqyrtohen masat antiCOVID-19

Sot do të shqyrtohen masat antiCOVID-19 të vendosura nga Qeveria e Kosovës më 21 janar e që hyrën në fuqi…

Gjashtë të vdekur dhe mbi 2 mijë raste me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 2 mijë e 33 raste me COVID-19 në Kosovë nga 10 mijë e 87…

​MSh ka porositur 300 vaksina për mbrojtje nga kanceri në qafë të mitrës

Ministria e Shëndetësisë ka porositur 300 vaksina kundër papilloma virusit (HPV), vaksinë kjo që mbron nga sëmundja e kancerit të…

​MSh: Shtesat e janarit për profesionistët shëndetësorë do të dalin me pagën e muajit shkurt

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se shtesat e janarit prej 10 përqind të pagës bazë, por jo më…

Katër të vdekur dhe mbi 3 mijë raste me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 3 mijë e 617 raste me COVID-19 në Kosovë, nga 13 mijë e 928…

Gjashtë të vdekur dhe 3917 raste pozitive me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 3 mijë e 917 raste me COVID-19 në Kosovë, nga 15 mijë e 268…

Hyjnë në fuqi nesër, ja masat e reja anti-COVID

​Gjatë ditës së sotme pritet që Qeveria e Kosovës të miratoja masat e reja anti-COVID. Propozimet e Ministrisë së Shëndetësisë…