Nisin përgatitjet për shërbimet e kardiokirurgjisë pediatrike për fëmijët me sëmundje të zemrës

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, bazuar në strategjinë për avansimin e shëndetësisë kosovare dhe nevojën për zvogëlimin e numrit të…

1244 raste aktive me COVID, 25 pacientë në spital

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në dy javët e fundit (20 qershor-5 korrik 2022), si pasojë e regjistrimit të…

106 raste aktive me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve janë realizuar 294 teste, prej të cilave 106 persona kanë rezultuar…

​Deri në 40 mijë përdorues të drogave në Kosovë, kryesisht grup moshat e reja

Numri i përdoruesve të drogave në Kosovë është rritur, ndërsa institucionet shëndetësore janë të kufizuara në trajtimin e këtyre rasteve.…

Latifi: Kemi ndërtuar një plan për transformimin e shëndetësisë

Ministri i Shëndetësisë Rifat Latifi ka deklaruar se sfidat që i presin në kuadër të ndërmarrjes së madhe të transformimit…

LDK kërkon vazhdimin e kontratave për mbi 1 mijë punonjës shëndetësorë të angazhuar gjatë pandemisë

Lidhja Demokratike e Kosovës, përmes një konference për media, ka shprehur shqetësim për mos vazhdimin e kontratave për mbi 1…

Sërish asnjë rast i ri me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit nuk është shënuar asnjë rast i ri me COVID-19 në Kosovë, dhe nuk është shënuar asnjë…

“Heronjtë e pandemisë” duan pagat dhe vazhdimin e kontratave

Infermierët dhe mjekët që janë angazhuar gjatë pandemisë COVID-19 nga muaji marsi këtij viti nuk janë paguar. Ata protestuan sot…

Katër raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar katër raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

Latifi në SHBA kërkon mbështetje për qendrat e ekselencës

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Rifat Latifi, ka shpalosur planin e tij të transformimit të Shëndetësisë së Kosovës…