Shpallet konkursi për rekrutimin e kandidatëve të rinj për shkollim në akademitë ushtarake të SHBA-së

Ministria e Mbrojtjes njofton të gjithë të interesuarit për shpalljen e konkursit për rekrutimin e kandidatëve të rinj për shkollim…

FSK pranon të hënën automjetet e blinduara

Ministria e Mbrojtjes dhe Shtabi i Përgjithshëm i FSK-së do të organizojnë ceremoninë e pranim-dorëzimit të donacionit të SHBA-së me…

Ministria e Mbrojtjes: Pas 2 javësh shuhen vatrat e zjarrit në Karaburun

Ministria e Mbrojtjes në Shqipëri ka deklaruar se tashmë janë fikur zjarret në gadishullin e Karaburunit, që ishte ndër zonat…

Ministria e Mbrojtjes: Problematike vatrat në “Majën e Rrunës”, Thirrë dhe Dukat

Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë njofton se ka disa vatra zjarri problematike në vend nga veriu në jug. Sipas ministrisë,…

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve të ri për vitin akademik 2021/22

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për rekrutimin e kadetëve të ri që do të jenë studentë/kadetë në Akademinë Ushtarake…

OAK kërkon nga Ministri i Mbrojtjes që ushtria të furnizohet me prodhime vendore

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) është pritur në takim nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj. Në këtë takim u…

Ministria e Mbrojtjes njoftim për procesin e rekrutimit të rekrutëve të rinj

Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës me qëllim të informimit të drejtë të publikut, njofton të gjitha palët e…

Ministri Mehaj: E ardhmja është NATO

Nga viti i ardhshëm, Ministria e Mbrojtjes do të ketë mbi 100 milionë euro më shumë në buxhetin e saj.…

VV: Nga viti i ardhshëm buxheti i Ministrisë së Mbrojtjes do të jetë mbi 100 milionë euro

Buxheti vjetor i Ministrisë së Mbrojtjes, vitin e ardhshëm do të jetë të jetë mbi 100 milionë euro. Kështu kanë…

​Ministri Mehaj udhëton për vizitë zyrtare në Kroaci

Me ftesë zyrtare të homologut të tij kroat, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, udhëton sot në vizitë katër ditore në…