​Murati: Nga muaji i ardhshëm zgjerohet skema për shtesat për fëmijë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati e ka quajtur populizëm dhe demagogji iniciativën e opozitës për tërheqjen e…

Policia e plakur dhe me 528 të sëmurë kronikë, mungon Ligji i pensionimit të parakohshëm

Policët e Kosovës janë më të vjetrit në rajon, ndaj miratimi i ligjit për pensionimin e parakohshëm po shihet si…

​Ministria e Financave dhe GIZ nënshkruajnë marrëveshje prej 11 milionë euro për ITP Prizren

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati dhe Drejtori i GIZ Kosova, David Oberhuber, si dhe menaxheri i projektit…

Dhjetë mijë të rinjve do t’iu mundësohet puna praktike

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve në bashkëpunim me UNICEF-in do të  mundësojë punën praktike për 10 mijë të rinjë.…

​Më 16 maj 2022 do të mbahet ankandi i letrave me vlerë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 16 maj 2022 do të mbahet ankandi i pestë për vitin…

​Komisioni për Buxhet miraton rishikimin e buxhetit

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere me shumicë votash miratoi në parim rishikimin e buxhetit për vitin 2022 dhe Projektligjin…

Kushti që duhet plotësuar për të përfituar shtesën prej 100 eurosh

Paraditen e sotme është hapur aplikimi për mbështetje prej 100 eurosh për punëtorët e sektorit privat. Punëtorët e sektorit privat…

​Hapet aplikimi për mbështetje prej 100 eurosh për punëtorët, ja linku

Ministria e Financave ka hapur formën e aplikimit për mbështetje për punëtorët që nuk marrin pagë nga buxheti i shtetit.…

​Murati: Kundërshtimi i rritjes së pagës minimale është joracional

Qeveria e Kosovës i ka hapur rrugë sot rritjes së pagës minimale në 264 euro bruto. Ministri i Financave, Hekuran…

​Hapet thirrja për entitetet që ofrojnë shërbime sociale përmes pakove ushqimore

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka hapur thirrjen për entitetet që ofrojnë shërbime sociale përmes pakove ushqimore, thirrje e…